Palvelut

Olemme erikoistuneet kuvan tuottamiseen isoissa formaateissa. Käytössämme on moderni, monipuolinen tuotantokoneisto, joka mahdollistaa tehokkaan ja laadukkaan palvelutuotannon, sekä nopeat toimitusajat. Teemme painotöitä seripainotekniikalla, sekä tulostamalla. Molemmat tuotantotekniikat ovat isoformaattisia, mikä mahdollistaa suuretkin painoalat.

Seripainotekniikan etuna on sen monipuolisuus, josta johtuen voimme tehdä monipuolisia painotöitä lukuisille eri materiaaleille, kuten paperille, eri vahvuisille kartongeille ja pahveille, sekä –muoveille. Seripainotekniikka mahdollistaa normaalien värien lisäksi myös erilaisten efektien, kuten lakkojen, kimalteiden ja esimerkiksi tuoksujen käytön painetussa materiaalissa.

Pienempien sarjojen tuotantoon on käytössämme UV-suurkuvatulostin, jolla pystymme toteuttamaan vaikka yksittäiset isoformaatiset kuvat useille eri materiaaleille.

Moniväriset painotyöt ovat mahdollisia lähes kaikille tasaisille arkki- ja levymateriaaleille aina 48mm paksuuteen asti.

Painetut materiaalit pystymme tarvitaessa jatkojalostamaan valmiiksi lopputuotteeksi asti. Tuotantomme painopisteet ovat myymälämarkkinoinnin ja pakkaamisen tuotteissa, joiden tuotantoon kalustoamme kehitetään jatkuvasti.

Tarjoamme myös kuvankäsittely- ja prepress palveluita.