Aaltopahvin painaminen

Aaltopahvin painaminen, kartongin painaminen, sekä paperin painaminen

Tuotantomme yksi painopiste on ollut aina paperimateriaalien, erityisesti aaltopahvin painaminen seripainotekniikalla, sekä pahvin jalostaminen edelleen.

Modernit seripainokoneemme mahdollistavat monipuoliset painotyöt suoraan aaltopahvin pintaan. Pystymme painamaan monivärisiä kuvia kaikille pahvilaaduille jopa 6mm paksuuteen asti. Pahviarkit voivat olla kooltaan jopa 1600*2600mm kokoisia, joten isotkin pinnat saadaan painettua yhdestä osasta.

5-värisen painolinjan ansiosta saamme painettua 4-värisen CMYK -kuvan, ja esimerkiksi kirkkaan UV-lakka -viimeistelyn samalla kertaa.

Erikoisosaamistamme ovat erilaiset pakkauksiin ja myynninedistämiseen ja esillepanoon liittyvät ratkaisut, joista yleisimpiä ovat ulkoasultaan räätälöidyt pakkauslaatikot , myymälätelineet ja myynninedistämistelineet, sekä erilaiset displayt. Myös muu POS –materiaali ja hälyportit ovat meille arkipäivää. Toteutamme kampanjamateriaalit nopeasti ja laadukkaasti ja toimitamme ne tarvittaessa suoraan myymälöihin.

Vuosikymmenten kokemus aaltopahvin jalostuksesta on luonut meille vahvan osaamisen tämän kierrätettävän materiaalin painamiseen ja jalostukseen.