Suurkuvatulostus

Digipaino

Yritys- ja tuotemaailmassa tyylikkäät, laadukkaat ja nokkelat markkinointiratkaisut ovat tärkeitä elementtejä, jotta ihmiset löytäisivät juuri sinun asiasi luokse. Tapoja näkyä on tuhansia, aina hyllypuhujista standeihin ja julisteista maantietauluhin. Koot vaihtelevat laidasta laitaan ja me pystymme ne toteuttamaan.

Isoformaattinen tasotulostin

Suuren formaatin kiinteäpöytäinen tasotulostin mahdollistaa yksittäisen kappaleen tulostuksen aina 2500 x 3050mm –kokoon asti. Tätä suuremmat pinnat toteutetaan kokoamalla useampia tulostettuja kappaleita yhteen.  Tulostettavan kappaleen paksuus voi olla jopa 50mm. Rullamateriaalien tulostus onnistuu aina 2200mm leveyteen asti, jonka jälkeen isommat pinnat valmistetaan liittämällä materiaalia kokonaisuudeksi useammasta tulosteesta.

Digipainollamme voi tulostaa myymälä- ja messusomisteita, sisä- ja ulkokäyttöön julisteita, tarroja, teippauksia, banderolleja, roll-uppeja, kylttejä, canvastauluja, akustiikkalevyjä ym. Myös pakkaustuotannon usein niin vaativat materiaalit (kartongit, aaltopahvit) toimivat tulostimessa moitteettomasti.

Suurkuvatuotanto antaa mahdollisuudet moneen – ota yhteyttä ja kysy lisää tulostustarpeidesi toteuttamiseksi.

Capertum tulostaa brändiä ja näkyvyyttä laadukkaasti. Digipaino mahdollistaa pientenkin määrien tulostamisen kustannustehokkaasti.

Akryylilevyt

Alumiini- ja metallikomposiittilevyt

Vaahto-PVC -levyt

PP-kenno- ja hunajakennolevyt

Dispa-levyt

Polyesterilevyt

Muotoonleikatut kyltit ja kirjaimet

Alumiinilevyt

Kevyet kerroslevyt

Aaltopahvit

Kartongit

Puut

Ota yhteyttä

Täytä lomake

Yhteystiedot

Capertum Oy

Hulikanmutka 1
37570 Lempäälä

010 337 1300

Juha Saloranta
Toimitusjohtaja/Myynti
040 578 6350
juha.saloranta(at)capertum.fi

Ari Hänninen
Tuotanto
040 558 8444
ari.hanninen(at)capertum.fi

Pasi Nieminen
Prepress/Tulostus
045 230 0569
pasi.nieminen(at)capertum.fi