Aaltopahvi

Aaltopahvin painaminen ja jalostus

Tuotantomme yksi painopiste on aina ollut paperimateriaalien, erityisesti aaltopahvin painaminen seripainotekniikalla sekä pahvin jalostaminen edelleen.

Erikoisosaamistamme ovat erilaiset pakkauksiin, myynninedistämiseen ja esillepanoon liittyvät ratkaisut, joista yleisimpiä ovat ulkoasultaan räätälöidyt pakkauslaatikot, lavanauhat, myymälätelineet ja myynninedistämistelineet, sekä erilaiset displayt. Myös muu POS-materiaali ja hälyportit ovat meille arkipäivää, sekä erilaiset erikoistehosteet kuten UV-lakkaus onnistuu meiltä ongelmitta. Toteutamme kampanjamateriaalit nopeasti ja laadukkaasti ja toimitamme ne tarvittaessa suoraan myymälöihin.
Vuosikymmenten kokemus aaltopahvin jalostuksesta on luonut meille vahvan osaamisen tämän kierrätettävän materiaalin painamiseen ja jalostukseen.

Moderni seripaino

Modernit seripainokoneemme mahdollistavat monipuoliset painotyöt suoraan aaltopahvin pintaan. Pystymme painamaan monivärisiä kuvia kaikille pahvilaaduille jopa 6mm paksuuteen asti. Pahviarkit voivat olla kooltaan jopa 1600 x 2600mm kokoisia, joten isotkin pinnat saadaan painettua yhdestä osasta.

5-värisen painolinjan ansiosta saamme painettua 4-värisen CMYK -kuvan, ja esimerkiksi kirkkaan UV-lakka -viimeistelyn samalla kertaa.

 

Pahvin jatkojalostus

Tuotannostamme löytyy monipuolinen kalusto aaltopahvin jatkojalostukseen. Jalostustuotantomme rungon muodostaa stanssaus, sivuliimaus ja nidonta. Laaja yhteistyöverkostomme mahdollistaa monipuoliset tuotantokokonaisuudet. 

Tuotantomme jatkojalostus palveluineen mahdollistaa esimerkiksi seuraavanlaiset tuotteet:

Aaltopahvi

Kartonki

Paperi

Stanssaus

Sivuliimaus

Nidonta

UV-kohdelakkaus

Lavanauha

Displayt

Myymälätelineet

Lavakontit

Hälyportit

kampanjamateriaalit

moniväriset postituspakkaukset / muut tuotepakkaukset

Ota yhteyttä

Täytä lomake

Yhteystiedot

Capertum Oy

Hulikanmutka 1
37570 Lempäälä

010 337 1300

Juha Saloranta
Toimitusjohtaja/Myynti
040 578 6350
juha.saloranta(at)capertum.fi

Ari Hänninen
Tuotanto
040 558 8444
ari.hanninen(at)capertum.fi

Pasi Nieminen
Prepress/Tulostus
045 230 0569
pasi.nieminen(at)capertum.fi