Tietä viitoittamaan

Kyltit, opasteet ja tarrat

Nurkalta vasemmalle, sitten heti oikealle ja kaksi askelta taakse ja vasemmalle… Kysyväkin voi eksyä tieltä ja siksi opasteita ja kylttejä on ollut aina ja tulee aina olemaan. Kun on tarve viitoittaa tietä tai antaa informaatiota ympäristön ihmisille; me tuotamme ja myös asennamme laadukkaat kyltitykset ja teippaukset niin sisä- kuin ulkokäyttöön.

Sisä- ja ulkokäyttöön

Laadukkaat ja informatiiviset opasteet ja kyltit auttavat työntekijöitä ja asiakkaita löytämään helposti perille. Kuten koronakriisi on meille kaikille opettanut, tiedon kulku ja toimintatavoista kertominen on ensiluokkaisen tärkeää. Sen takia erilaiset selkeät opasteet, tarrat ja infotaulut ovat isossa osassa toimivan ympäristön luomisessa.

Meiltä saat kyltit, opasteet ja tarrat mihin tahansa käyttöön millaisiin olosuhteisiin vain ikinä tarvitset. Meiltä löytyy aina ratkaisu tällaisissa hankinnoissa.

 

Useita tarroja erilaisilla liimoilla ja pinnoilla ja laaja kirjo levymateriaaleja mahdollistaa toimivan ratkaisun mihin tahansa kohteeseen sisälle tai ulos.

Hyllypäädyt

Lattiatarrat

Magneettikyltit

Muotoon leikatut kyltit ja irtokirjaimet

Tienvarsimainokset

Infotaulut ja opasteet

Stanssaus

Sivuliimaus

Nidonta

Ota yhteyttä

Täytä lomake

Yhteystiedot

Capertum Oy

Hulikanmutka 1
37570 Lempäälä

010 337 1300

Juha Saloranta
Toimitusjohtaja/Myynti
040 578 6350
juha.saloranta(at)capertum.fi

Ari Hänninen
Tuotanto
040 558 8444
ari.hanninen(at)capertum.fi

Pasi Nieminen
Prepress/Tulostus
045 230 0569
pasi.nieminen(at)capertum.fi