POS-materiaalit

Ulkomainonta

Ammottaako hallin päätyseinä tyhjyyttään vilkkaan maantien suuntaan? Seisooko yrityksen pihalla tarpeellinen mutta ruma työmaakontti pilaamassa pihan ilmeen? Suuret tulosteet ovat esimerkiksi juuri tälläistä varten. Pystymme tulostamaan erilaisille kangas- ja levymateriaaleille uskomattoman isoja tulosteita. Kaikki isotkin pinnat voidaan hyödyntää yrityksesi ilmeen tai tuotteen markkinointiin.  Maantietaulut, pylväsmainokset, terassit, kontit, rekat, pakettiautot, seinät ja ikkunat; nämä kaikki suorastaan huutavat printtiä päällensä.

Teoriassa ulkona vain taivas on rajana. Mainospinnat voivat olla valtavan kokoisia ja ideat saattavat olla lennokkaita. Me pystymme tuottamaan erilaisille levy- ja pressumateriaaleille suurta ja laadukasta kuvaa missä koossa tahansa.

Niin isot kuin pienetkin mainoskampanjat hoidat kustannustehokkaasti mainoskankaiden ja kylttien avulla. Hyvin suunniteltu toteutus voidaan uusiokäyttää uudelleen muissa kohteissa ja muissa mainostapahtumissa.

Oli koko tai materiaali mikä tahansa, meiltä se onnistuu. Riippuen käyttötarkoituksestasi valitsemme tarpeisiisi parhaiten sopivat materiaalit ja jälkikäsittelyn. Ota rohkeasti yhteyttä.

Oli tarve sitten kerrostalon korkuiselle mainoslakanalle tai työmaan turvallisuuskäytäntöjen infotaulusta, meiltä löytyy osaaminen ja tekniikka sille.

Maantietaulut

Työmaakyltit

Pylväsmainokset

Banderollit

Laitamainokset

Kuorma- ja pakettiautot

Magneettikyltit

Standyt

Muotoonleikatut kyltit ja kirjaimet

Hahmostandyt

Ota yhteyttä

Täytä lomake

Yhteystiedot

Capertum Oy

Hulikanmutka 1
37570 Lempäälä

010 337 1300

Juha Saloranta
Toimitusjohtaja/Myynti
040 578 6350
juha.saloranta(at)capertum.fi

Ari Hänninen
Tuotanto
040 558 8444
ari.hanninen(at)capertum.fi

Pasi Nieminen
Prepress/Tulostus
045 230 0569
pasi.nieminen(at)capertum.fi